Instellingen en bestuurdersprofielen

Gebruikersgegevens resetten bij doorverkoop

Bijgewerkt 7/23/2018

Bij doorverkoop moeten gebruikersgegevens en systeeminstellingen worden gereset naar de fabrieksinstellingen.

De instellingen van de auto kunnen op verschillende niveaus gereset worden. Reset bij doorverkoop alle gebruikersgegevens en systeeminstellingen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Bij verkoop van de auto is het ook belangrijk om de doorverkoop te registreren in Volvo On Call* te wijzigen.


Was dit nuttig?