Aktivere eller deaktivere styrehjelp ved kollisjonsfare

Funksjonen styrehjelp er valgfri – føreren kan velge å ha den aktivert eller deaktivert.
P5-1917-Steering assist button

Aktiver eller deaktiver funksjonen med denne knappen i funksjonsvinduet på midtdisplayet.

• GRØNN knappindikering – funksjonen er aktivert.
  • GRÅ knappindikering – funksjonen er deaktivert.

Funksjonen aktiveres automatisk hver gang motoren startes1.

Nb!

Når funksjonen Kollisjonshindring deaktiveres, blir alle delfunksjoner slått av:
  • Styreassistanse ved risiko for utforkjøring
  • Styreassistanse ved risiko for kollisjon med møtende
  • Styreassistanse ved risiko for påkjørsel bakfra*

Selv om det er mulig å slå av funksjonen, anbefales det at føreren har den aktivert, siden den i de fleste tilfeller kan forbedre kjøresikkerheten.

1. 1 På enkelte markeder aktiveres samme innstilling som da motoren ble slått av igjen.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.