Dataoverføring mellom bil og verksted via trådløst nettverk

Volvos verksteder har et spesielt trådløst nettverk for dataoverføring mellom bilen og verkstedet. Bilen kobles til ved bruk av knappene på nøkkelen, så det er viktig å ha med en nøkkel med knapper ved verkstedbesøk.

Ved verkstedbesøk kan en servicetekniker gjennomføre feilsøking og oppdatere programvare via nettverket.

Tilkobling med nøkkel

Når nøkkelens låseknapp trykkes tre ganger, kobles bilen til verkstedet nettverk. Tilkoblingen utføres vanligvis av serviceteknikeren.

Når bilen er koblet til wi-fi-nettverket, vises symbolet P5–1507–Symbol in status bar–Wi-Fi connected i midtdisplayet.

Det er ikke mulig å koble til andre wi-fi-nettverk ved hjelp av nøkkelen.

Advarsel

Bilen må ikke kjøres når den er koblet til verkstedets nettverk og system.