Justere vinklingen av sidespeilene

For bedre sikt bakover må sidespeilene stilles inn etter førerens forutsetninger.

Flere automatiske innstillinger kan også kobles til minnefunksjonsknappene for det elektrisk betjente setet*.

Bruke bryter for utvendige sidespeil

P5 1507 Power door mirrors control
Reguleringsbryter for utvendige sidespeil.

De utvendige bakspeilene justeres med spaken på bryterpanelet i førerdøren. Bilen må som minimum være i driftsmodusen Komfort.

Trykk på knappen L for venstre sidespeil, eller R for høyre. Lampen i knappen lyser.
Juster posisjonen med innstillingsspaken i midten.
Trykk en gang til på knappen L eller R. Lampen skal ikke lyse lenger.

Felle inn sidespeilene elektrisk*

For parkering/kjøring på trange steder, kan speilene felles inn.

Trykk inn knappene L og R samtidig.
Slipp dem opp etter ca. 1 sekund. Speilene stopper automatisk i maksimalt innfelt posisjon.

Fell ut speilene ved å trykke på L og R samtidig. Speilene stopper automatisk i utfelt stilling med den foregående innstillingen.

Automatisk innfelling ved låsing*

Sidespeilene felles automatisk inn/ut når bilen låses / låses opp med nøkkelen. Funksjonen kan slås av via midtdisplayet.

Nb!

Hvis speilene felles inn manuelt med knappene L og R og bilen deretter låses, vil ikke speilene bli felt inn automatisk når bilen låses opp, selv om dette er angitt i innstillingene. Utfellingen må gjøres manuelt med knappene L og R.

Tilbakestille til nøytralposisjon

Speil som på grunn av påvirkning utenfra har endret posisjon, for eksempel som har frosset fast i innfelt posisjon og har blitt felt ut manuelt, må tilbakestilles til den opprinnelige posisjonen elektrisk for at den elektriske inn-/utfellingen* skal fungere riktig.

Fell inn speilene ved å trykke på knappene L og R samtidig.
Fell dem ut igjen ved å trykke på knappene L og R samtidig.
Gjenta prosedyren over ved behov.

Speilene tilbakestilles til nøytralstilling, og elektrisk inn- og utfelling fungerer igjen.

Vinkling ved parkering1

Det er mulig å vinkle ned et sidespeil, for eksempel for at føreren skal kunne se veikanten ved parkering.

Legg inn reversen og trykk inn knappen L eller R.

Vær oppmerksom på at knappen på trykkes inn to ganger. Når sidespeilet er vinklet ned, blinker knappen. Når revers legges inn, settes sidespeilene automatisk i opprinnelig stilling igjen.

Automatisk vinkling ved parkering1

Med denne innstillingen vinkles sidespeilene automatisk når revers legges inn. Nedfelt stilling er forhåndsinnstilt og kan ikke justeres.

Trykk på iCup-2037-Settings symbol i midtdisplayet.
Trykk på Kontroller.
Velg ønsket innstilling under Utvendige speil vinkles ved rygging.

Det er mulig å angi at sidespeilene skal gå tilbake til opprinnelig stilling umiddelbart, ved å trykke to ganger på knappen L eller R.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Bare i kombinasjon med elektrisk styrt sete med minneknapper*.