Batterier og strømforsyning

Bilens egen strømforsyning skjer med forskjellige batterier og komponenter. Disse gir mulighet til bilens elektriske funksjoner.

Bilens primære elektriske anlegg bruker spenningen 12 V og driver elektrisk utstyr.

For elektrisk fremdrift har bilen et høyspenningssystem i tillegg til det primære elektriske anlegget.

Advarsel

Flere deler i bilen bruker høyspenning, noe som være farlig ved feil inngrep. Ikke rør noe som ikke er tydelig beskrevet i førerveiledningen.

Batterier

For strømforsyning til forskjellige komponenter er din bil utstyrt med:

• et 12-volts startbatteri som driver bilens primære elektriske anlegg
  • et hybridbatteri for elektrisk fremdrift av bilen.