Tilbakestille brukerdata

Tilbakestilling av brukerdata og systeminnstillinger gjøres via midtdisplayet
Innstillinger som kan tilbakestille til standardverdi:
  • appinnstillinger
  • nettverksinnstillinger (kun av admin)
  • tilbakestilling til fabrikkinnstillinger (kun av admin) – profiler, brukerdata, tilkoblede nøkler og personlige innstillinger osv. slettes.

Ved eierbytte skal brukerdata og systeminnstillinger tilbakestilles til fabrikkinnstillinger.

Tilbakestille innstillinger via midtdisplayet

Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Gå videre til System, Tilbakestillingsalternativ for å tilbakestille ønsket innstilling.

For at nettverksinnstillinger skal kunne tilbakestilles eller bilen skal kunne tilbakestilles til fabrikkinnstillingene, må brukerprofilen ha administratorrettigheter. Disse fås ved at man klikker på Bli administrator i Profilinnstillinger. Eierprofilen har alltid administratorrettigheter.

Ved tilbakestilling til fabrikkinnstilling må også alle bilens nøkler være i bilen.