Behandle tekstmeldinger

Det er mulig å motta og sende tekstmeldinger i form av SMS når telefonen er koblet til bilen.

For at tekstmeldinger skal kunne behandles i bilen, må telefonen være koblet til som telefonenhet via Bluetooth1, og brukeren må ha godkjent telefonens Bluetooth-innstillinger at varsler skal vises.

Sende tekstmelding

Du kan diktere nye meldinger ved å be talestyringssystemet om å sende en melding til en bestemt kontakt eller et telefonnummer.

Motta tekstmelding

Når telefonen er koblet til bilen, vises et varsel øverst i midtdisplayet når en ny tekst melding mottas. Velg om meldingen skal spilles av, ved å trykke på skjermen eller bruke talestyring.

Det er også mulig å dempe konversasjonen. Da vises ingen flere varsler for denne konversasjonen mens kjøring pågår.

Svare på tekstmelding

Når en tekstmelding har blitt lest opp, er det mulig å diktere et svar2. Følg instruksjonene du får via talestyringssystemet.

Tekstmeldinger vises ikke

Forsøk å koble fra telefonen og koble den til igjen hvis nye tekstmeldinger vises på telefonen, men ikke i midtdisplayet.

1. 1 Tekstmeldinger kan bare behandles i bilen hvis telefonen er kompatibel.
  2. 2 Gjelder bare telefoner med Android eller iOS 13 eller nyere.