Oppdatere Google Maps

Det anbefales å sørge for at Maps er oppdatert til nyeste versjon.

Når en oppdatert versjon av Maps er tilgjengelig, vises den i Google Play. Hvis det er forskjeller mellom to versjoner av appen når det gjelder tilgangsrettigheter, spør systemet brukeren om godkjenning.

Den nyeste versjonen sikrer at man har de nyeste oppdateringen og funksjonene. Bilen må ha internettforbindelse og en aktiv Maps-konto må være koblet til brukerprofilen for at Google skal kunne oppdateres.

Når en oppdatering for Maps er tilgjengelig, vises et varsel med mulighet til å velge å oppdatere.