Koble Volvo Cars-appen* til bil

For at det skal være mulig å bruke tjenestene i Volvo Cars-appen, må appen først koples til bilen.

Når en hovedbruker (administrator) har koblet sin app til bilen, kan flere brukere av bilen legges til.

Koble Volvo Cars-appen til bilen

Bilen må stå et sted med mobildekning, og mobilenheten din må ha Internett-tilkobling.

Kontroller at du har din Volvo ID og bilens understellsnummer. Volvo ID kan opprettes ved innlogging i Volvo Cars-appen, og bilens understellsnummer finner du for eksempel i frontruten eller i midtdisplayet.

Hvis du er hovedbruker (administrator), må alle bilens nøkler tas med. For andre brukere er det tilstrekkelig å ha med én av bilnøklene. Den første brukeren som kobler appen sin til bilen, må være innlogget på eierprofilen og ha med alle bilens nøkler.

Sett deg i bilen.
Logg inn på Volvo Cars-appen med din Volvo ID, og følg instruksjonene i appen. Hvis du allerede har en tilkoblet bil i appen og ønsker å legge til en til, velger du Px-2037-VOC app icon Profile, Tilknyttede biler og Legg til en bil.

Nb!

For å få en mer tilpasset opplevelse og støtte anbefales det at hver bruker oppretter en personlig Volvo ID.
Sørg for at deling av data for Volvo Cars appen er aktivert. Gå til midtdisplayet og trykk på iCup-2037-Settings symbol, velg Personvern, Volvo personverninnstillinger og til slutt Volvo Cars-appen.
Gå til iCup-2037-Settings symbol, og velg Profiler og deretter Volvo Cars-app-enheter for å komme til menyen for å koble appen til bilen.
Følg instruksjonene i midtdisplayet og Volvo Cars-appen.

Forskjell mellom administrator og ikke-administrator i Volvo Cars-appen

Bilens Eier-profil må kobles til appen før en annen profil kan kobles til. For tildeling av rollen som administrator må alle nøklene til bilen være i bilen når appen kobles til.

En bruker som er administrator i appen kan
  • se hvilke mobiltelefoner eller andre enheter som er koblet til bilen
  • fjerne egen og andre sammenkoblede mobiltelefoner/enheter fra bilen.
En bruker som ikke er administrator i appen kan
  • se egen telefon/enhet er koblet til bilen
  • fjerne egen telefon/enhet.

Bytte mellom flere tilknyttede biler i Volvo Cars-appen

Hvis du har koblet flere biler til appen Volvo Cars, bytter du mellom disse slik:
Gå til fanen Px-2037-VOC app icon Profile.
Velg Tilknyttede biler.
Merk den aktuelle bilen og velg Bytt til denne bilen.

Tips om bruk av Volvo Cars-appen

Hvis du opplever forstyrrelser med Volvo Cars-appen, sørg for at bilen som appen er koblet til, står utendørs på en åpen plass med mobildekning, og at den mobile enheten din har god nettkontakt. Hvis forstyrrelsene fortsetter, kan du lese mer om Volvo Cars-appen i avsnittet med vanlige spørsmål på volvocars.com/intl/support eller kontor Volvos kundetjeneste.

Hvis bilen ble kjøpt brukt, bør det kontrolleres at tilgang til Volvo Assistance er aktivert i bilen.