Problem med internettilkobling

Status for internettilkobling vises oppe til venstre på midtdisplayet. Symbolet kan se forskjellig ut avhengig av situasjonen.

Symbol for tilkobling

iCup-2317-LTE full icon
Bilen har full tilkobling.
iCup-2317-LTE full X icon
Bilen er koblet til mobilnettet, men kan ikke opprette en fungerende internettforbindelse.
iCup-2317-Connectivity full x icon
Bilen er koblet til mobilnettet, men internettforbindelsen er begrenset.
iCup-2317-Connectivity empty icon
Bilen har ikke forbindelse med verken mobilnettet eller internett.

Hvis bilen mister internettforbindelsen.

• Slå mobildata av og på - Hvis bilens internettilkobling forsvinner plutselig og uforklarlig, kan det hjelpe å slå mobildata av og på.
    1. Gå til Innstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet, og trykk på Tilkobling.
    2. Slå Bilens SIM-data, Wi-Fi og Bluetooth av og på igjen for å starte tilkoblingen på nytt.
  • Starte systemet på nytt - Start systemet på nytt ved å holde hjem-knappen inne i 20 sekunder.
  • Starte modemet på nytt - Starte modemet til bilen på nytt ved å holde knappen for maks. defroster iCup-23w17-Max defroster symbol inne i 20 sekunder.

Nb!

Det kan ta opptil to minutter før internettforbindelsen er gjenopprettet etter at modemet har blitt startet på nytt.

Advarsel

Ved omstart av bilens modem deaktiveres funksjonen for automatisk kollisjonsalarm midlertidig. Derfor må bilen være parkert under omstart.

Ved problem med tilkobling via Bluetooth-tilkoblet telefon

Hvis du opplever problemer med å koble en telefon til bilen via Bluetooth

• Kontroller at telefonens batteri er tilstrekkelig ladet og at telefonen er slått på.
  • Kontroller at Bluetooth er slått på både på telefonen og i bilen.
  • Kontroller at du har opprettet en Bluetooth-forbindelse og koblet bilen til telefonen som skal brukes.
  • Prøv om mulig å koble en annen telefon til bilen via Bluetooth for å kontrollere om problemet ligger i telefonen eller i bilen.

Hvis problemet vedvarer:

1. Fjern alle telefoner som er lagt til tidligere under Bluetooth-innstillingene i bilen.
  2. Start telefonen du vil koble til, på nytt.
  3. Prøv å koble til telefonen på nytt.

Ved problem med tilkobling via bilens innebygde modem1

Hvis tilkobling via bilens innebygde modem fungerer dårlig, for eksempel på grunn av dårlig dekning, forsøker du å koble til via Wi-Fi-nettverk eller Bluetooth-tilkoblet telefon i stedet.

Nb!

Hvis flere ulike kilder til internettilkobling brukes samtidig, for eksempel hvis bilen har internett via innebygd modem og internett samtidig er slått på via en Bluetooth-tilkoblet telefon, brukes disse kildene i samsvar med prioriteringen nedenfor. Først brukes tilkobling via Wi-Fi-nettverk, deretter via Bluetooth-tilkoblet telefon og til slutt via bilens innebygde modem.
  1. 1 Tilkobling til internett via det innebygde modemet er bare tilgjengelig i enkelte markeder.