Lås og låse opp fra innsiden av bilen

Det er flere låseknapper på innsiden av bilen. Det er også mulig å bruke dørhåndtakene for å låse opp fra innsiden.

Sentrallås

Fordørens knapper for sentrallåsen låser eller låser opp hele bilen.

16w17 - P5 - Central locking front door

Låse opp med knapp i fordør

Trykk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen for å låse opp alle sidedører og bagasjelokk.

Lås opp med fremre dørhåndtak

Trekk det innvendige håndtaket til en av de fremre sidedørene ut, og slipp.
Bilen låses opp. Avhengig av innstillingene blir bare den valgte døren eller alle dørene låst opp.

Låse med knapp i fordør

Trykk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen - begge fordører må være lukket.

Alle dører og bagasjelokket er låst.

Låse med knapp i bakdør*

16w17 - P5 - Central locking rear door
Knapp for låsing i bakdør med indikatorlampe.

Bakdørenes låseknapper låser den aktuelle bakdøren.

Låse opp bakdør med dørhåndtak

Dra i åpningshåndtaket.
Bakdøren er låst opp og åpnet1.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Forutsatt at barnesikringen ikke er aktivert.