Håndtere telefonsamtale

Det er mulig å ringe og ta imot anrop når telefonen er koblet til bilen via Bluetooth. Telefonen må være koblet til som telefonenhet.

Ringe fra telefonappen

Åpne telefonappen fra hjem-vinduet eller appvinduet iCup-2037-App view symbol.
Velg en kontakt fra Favoritter, Siste eller Kontakter. Alternativt kan du skrive et telefonnummer med bryterpanelet.
Trykk på kontakten for å ringe.
Trykk på iCup-2037-Finish phone call symbol for å avslutte samtalen.

Det er også mulig å ringe samtaler med talestyring.

Ta imot samtale

Innkommende telefonsamtaler vises og betjenes via midtdisplayet.

Trykk på iCup-2037-Answer phone call symbol eller iCup-2037-Finish phone call symbol for å godta eller avvise et anrop.
Trykk på iCup-2037-Finish phone call symbol for å avslutte samtalen.

Ta imot ny samtale under pågående samtale

iCup-2037-Switch between phone call icon

Hvis et nytt anrop kommer under en pågående samtale, er det mulig å besvare det nye anropet via midtdisplayet. Den opprinnelige samtalen parkeres mens det innkommende anropet besvares. Veksle mellom samtalene ved å trykke på symbolet for samtalen.

Slå av mikrofonen

iCup-2037-Mute phone call icon

Trykk på mikrofonsymbolet for å slå av mikrofonen. Personen i telefonsamtalen hører ikke det som blir sagt i bilen.

Veksle mellom bilens og telefonens høyttaler

Trykk på BilTelefon for å veksle mellom bilens og telefonens høyttaler.

Bruke bryterpanelet under pågående samtale

iCup-2037-Dial pad icon

Hvis bryterpanelet brukes under pågående samtale, er det mulig å åpne den ved å trykke på symbolet for den i midtdisplayet. Trykk på det samme symbolet igjen for å gå ut av bryterpanelvinduet og gå tilbake til samtalevinduet.

Tapte anrop

Tapte anrop vises i hjem-vinduet, der det også er mulig å ringe tilbake. Tapte anrop vises også i varselvinduet øverst i midtdisplayet.