Koble til internett via Wi-Fi

Om ønskelig kan bilen kobles til et Wi-Fi-nettverk.

Hvis bilen står parkert for eksempel utenfor et hus der det er et Wi-Fi-nettverk eller du deler internett via mobiltelefonen, kan du koble bilen til internett via dette nettverket.

Hvis du deler fra internett via mobiltelefonen, husk å aktivere internettdeling på telefonen først.

Koble bilen til et Wi-Fi-nettverk:
Gå til Innstillinger iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet, og trykk på Tilkobling.
Trykk på raden for Wi-Fi for å få opp en liste med tilgjengelige nettverk. Det er ikke tillatt å koble til alle nett. Se informasjonen nedenfor hvis nettverket du ønsker å koble til, ikke står i oversikten over tilgjengelige nett.
Velg ønsket nett, skriv inn passord og koble til.

Nb!

Her er de kjente kravene for Wi-Fi-tilgangspunktene for å være tilgjengelige for bruk for Android:

• WPA2 med passord (CCMP).
    • Det kreves et passord.
  • Ikke tillatt/mulig:
    • Nett uten kryptering (åpent nett).
    • WPA3.
    • WEP.
    • WPA (med TKIP).
    • WPS (Wi-Fi Protected Setup)-aktiverte rutere. Gjelder selv om det er en WPA2-tilkobling (de fleste rutere som brukes i hjemmet er WPS-aktiverte). Hvis din hjemmeruter har WPS-funksjonalitet aktivert, vil den ikke være tilgjengelig på grunn av den begrensede sikkerheten i WPS-tilgangsaktivering. For å koble til WPA2-nett med WPS, deaktiver WPS i ruteren.