Spille av medier

Uansett hvilken medieapp som brukes, vises et Nå spilles-felt i midtdisplayet.

I Nå spilles-feltet er det for eksempel mulig å stoppe midlertidig og bytte lydspor. Ytterligere innstillinger kan foretas hvis Nå spilles-feltet utvides til full skjerm-visning.

Åpne Nå spilles-vinduet

Trykk på pilen i Nå spilles-feltet for å utvide feltet til Nå spilles-vinduet. Dette vinduet gir tilgang til flere innstillinger. Disse kan variere avhengig av hvilken app som brukes. Minimer Nå spilles-vinduet ved å trykke på pilen igjen.