MY CAR - systeminnstillinger

Menyalternativet systeminnstillinger i MY CAR håndterer funksjoner som tid og språk.
System-alternativer
Les om
Innstilling av klokkeslett

Her justeres klokken til kombiinstrumentet.

24-timersklokke
Av
Sommertid
Auto
Av
Auto-tid
Av
Sted
Språk

Velger språk for tekster på skjermen og i kombiinstrumentet.

Språk: Førerdisplay

Velger språk for tekster i kombiinstrumentet.

Avst.- og drivst. enh.
MPG(US)
MPG(UK)
km/l
l/100km
Temperaturenhet
Celsius
Fahrenheit

Velger enhet for visning av utvendig temperatur og innstilling av klimaanlegget.

Screen saver
Av

Innholdet på skjermen forsvinner etter en stund uten aktivitet og erstattes av en tom skjerm hvis dette alternativet markeres.

Det gjeldende skjerminnholdet vises igjen hvis en av skjermens knapper eller brytere aktiveres.

Vis hjelpeteksten
Av

Forklarende tekst til innholdet på skjermen for øyeblikket vises når dette alternativet er markert.

Tilbakestill system-alternativene

Alle menyene i System-alternativer tilbakestilles til innstillingen fra fabrikk.