Alkolås* - oppbevaring

Alkolåsens1 oppgave er å hindre at bilen kjøres av en beruset fører.

Oppbevar alkolåsen i holderen sin. Løsne håndenheten ved å trykke den lett inn i holderen og slippe - den fjærer da ut og kan dernest tas ut av holderen.

P3-V70/V60H NCC-Förare-Alkometer placering
Oppbevaring av håndenheten og ladestasjon.
  • Sett tilbake håndenheten i holderen ved å skyve den inn til den klikker på plass.
  • Oppbevar håndenheten i holderen - da er den best beskyttet, og batteriene holdes fulladet.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Kalles også Alcoguard.