Hjelpefunksjoner for talestyring

Det finnes hjelpefunksjoner for å gjøre seg kjent med talestyringssystemet og muligheter til å lære systemet din stemme og uttale.
  • Taleinstruksjoner: En funksjon som hjelper deg med å gjøre deg kjent med systemet og framgangsmåten for å gi kommandoer.
  • Taletrening: En funksjon som gjør det mulig for talestyringssystemet å lære å kjenne din stemme og din uttale. Funksjonen gir mulighet til å programmere inn tale for en brukerprofil.
  • Kortfattet instruksjon: En funksjon som leser opp en kort instruksjon om hvordan systemet fungerer.

Nb!

Talestyring og taleprogrammeringen kan bare startes når bilen står parkert.

Taleinstruksjoner

Instruksjonene kan startes ved å gå til normalvisning for MY CAR, trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerOpplæring.

Instruksjonene er delt i 3 leksjoner, som det totalt tar omtrent 5 minutter å gjennomføre. Systemet begynner med den første leksjonen. Hvis du vil hoppe over en leksjon, går til til neste og trykker på P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow right. Gå tilbake til forrige leksjon ved å trykke på P3-1020-S60/V60 Icon dubble arrow left.

Avslutt instruksjonene med et trykk på EXIT.

Taletilpasning

Systemet viser et antall fraser som du skal uttale. Taletilpasningen kan startes ved å gå til normalvisning for MY CAR, trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerTaletilpasning.

Etter at taletilpasningen er avsluttet, må du huske å velge profilen Opplært bruker under Brukerinnstilling.

Kortfattet instruksjon

Systemet leser opp en kortfattet instruksjon for talestyring. Du starter instruksjonen ved å trykke på knappen for talestyring og si "Kortfattet instruksjon".