Drivstoffdrevet tilleggsvarmer*

Bilen er utstyrt med enten en lektrisk eller drivstoffdrevet ekstravarmer.

Varmeren starter automatisk når ekstra varme kreves mens motoren er i gang.

Varmeren slås av automatisk når riktig temperatur er nådd eller motoren slås av.

Nb!

Når tilleggsvarmeren står på, kan det komme røyk fra høyre hjulhus. Det er helt normalt.

Automatisk innstilling eller utkobling

Den automatiske startsekvensen til det ekstra varmeapparatet kan om ønskelig slås av.

Nb!

Volvo anbefaler at den drivstoffdrevne ekstravarmeren slås av ved korte kjørestrekninger.
Før motorstart: Velg nøkkelposisjon I.
Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Tilleggsvarmer1 eller Innstillinger2 og velg med OK.
Velg et av alternativene eller AV ved hjelp av tommelhjulet, og bekreft med OK.
Gå ut av menyen med RESET.

Nb!

Menyalternativene er bare synlige i nøkkelposisjon I. En eventuell justering må derfor gjøres før motoren startes.

Kupévarmer*

Hvis tilleggsvarmeren er komplettert med tidsurfunksjon kan den brukes som en kupévarmer.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Analogt kombiinstrument.
  3. 2 Digitalt kombiinstrument.