Radioprogramtyper (PTY)

En eller flere radioprogramtyper, f. eks. pop og klassisk musikk, kan velges for DAB*-radio. Etter valg av en programtype skjer navigering bare i de kanalene som sender den typen.
Du velger programtype ved å trykke på OK/MENU DAB i kildens normalvisning og velge Programtypefiltrering (PTY).
Drei TUNE til den programtypen som skal markeres eller avmarkeres.
Marker eller avmarker programtypen med OK/MENU.
Når programtypene er valgt, gå ut av menysystemet med EXIT.

PTY-symbolet vises på skjermen når funksjonen er aktiv.

I noen tilfeller vil DAB-radioen gå ut av PTY-stilling, se DAB til DAB*-lenke.