MY CAR - menyalternativ

MY CAR er en hovedmeny der mange av bilens funksjoner kan styres, f.eks. stille klokka, betjene sidespeil og låser.
P3-1346-x60-MyCar normal view
Eksempel på normalvisning for MY CAR.

Trykk på MY CAR i midtkonsollen for å komme til normalvisning for MY CAR. I normalvisning vises statusen for visse av bilens førerstøttesystemer i den øvre delen av skjermen sammen med status for funksjonen Start/Stop* i nedre del av skjermen.

Med et trykk på OK/MENU når du menykilden My Car , der følgende alternativ finnes:

• Min S601
  • Turstatistikk
  • Drive-E2/Hybrid3
  • Dekktrykk
  • Innstill.
  • Service & reparasjon
  • Førerveiledning

Min S601

My CarMin S601

Skjermen viser en oversikt over alle førerassistansesystemene i bilen, disse kan aktiveres eller deaktiveres her.

Kjørestatistikk

My CarTurstatistikk

Bildeskjermen viser historikk med søylediagram over gjennomsnittsforbruk av strøm3 og drivstoff, se.

Drive-E2

My CarDrive-E

Her beskrives blant annet deler av Volvos konsept Drive-E. Velg blant følgende overskrifter:

• Start/Stop
Her finner du informasjon om funksjonen Start/Stop.
  • Miljøtips
Her finner du tips, gode råd og beskrivelser av hva økonomisk kjøring innebærer.

Hybrid3

My CarHybrid

Her finnes informasjon om bilens drivsystem. Velg blant følgende overskrifter:

• Kraftoverføring
Bildeskjermen viser hvilken motor som driver bilen, samt hvordan drivkraften strømmer.
  • Kjøremodi
De forskjellige kjøremodusene forklares.
  • Miljøtips
Her finner du tips, gode råd og beskrivelser av hva økonomisk kjøring innebærer.

Dekktrykk

My CarDekktrykk

Skjermen viser informasjon om bilens dekktrykkovervåking - systemet kan aktiveres eller deaktiveres her.

Innstillinger

My CarInnstill.

Slik er menyene bygd opp:

Menynivå 1
Menynivå 2
Menynivå 3
Menynivå 4

Her vises de fire første menynivåene under Innstill.. Enkelte funksjoner er standard, andre tilleggsutstyr. Tilbudet varierer også avhengig av markedet.

Ved valg av om en funksjon ønskes aktivert/ eller deaktivert/Av vises en rute:

: Markert rute.

Av: Tom rute.

• Velg /Av med OK, og gå deretter ut av menyen med EXIT.

Menyer under innstillinger

Service og reparasjon

My CarService & reparasjon

Her er service- og verkstedinformasjon for bilen samt informasjon om bestilt service.

Førerveiledning

My CarFørerveiledning

Skjermen viser den digitale førerveiledningen.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Avhengig av bilmodell.
  3. 2 Gjelder V40, V40 Cross Country, S60, V60, XC60, S80 og V70/XC70.
  4. 3 Gjelder V60 Plug-in Hybrid.

Relaterte dokumenter