Talestyring - innstillinger

Flere innstillinger kan gjøres for talestyringssystemet.
  • Brukerinnstilling - Taleprofil kan stilles inn ved å gå til normalvisningen for MY CAR, trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerBrukerinnstilling. Velg mellom Standard eller Opplært bruker. Opplært bruker kan bare velges hvis taleprogrammering er utført.
  • Syntetisk talehastighet - Opplesningshastigheten for systemets dynamiske (ikke forhåndsinnspilte) tekst til tale-stemme kan endres ved å gå til normalvisning for MY CAR, trykke på OK/MENU og velge Innstill.TalestyringinnstillingerLes opp hastighet. Velg mellom Rask, Middels og Sakte.
  • Talestyringsvolum - Du kan endre volumet på systemstemmen ved å trykke på SOUND-knappen, dreie TUNE til Talestyringsvolum og trykke OK/MENU. Juster talevolumet ved å dreie på TUNE, og lagre innstillingen med OK/MENU.