Mediesøk

Det er mulig å søke etter musikk i enhetene dine. Søkingen søker gjennom USB, plate og harddisk.

Mediesøket er tilgjengelig fra normalvisningen for kildene Disc, USB og HDD.

Du starter søk ved å trykke på OK/MENU i kildens normalvisning og velge Mediesøk.

Søkefunksjon

P3-1346-x60-Skrivhjul mediasök
Søke ved hjelp av skrivehjul.
  1. Ikon röd cirkel 1Tegnliste.
  2. Ikon röd cirkel 2Veksling av innmatingsstilling (se tabellen nedenfor).

Bruk skrivehjulet for å skrive inn søkeord.

Drei TUNE til ønsket bokstav, og trykk OK/MENU for å bekrefte. Tall- og bokstavknappene på kontrollpanelet i midtkonsollen kan også brukes.

For å bytte inntastingsstilling til sifre eller spesialtegn eller gå tilbake til resultatlisten dreier du på TUNE til et av valgene (se forklaring i tabellen nedenfor) i listen for veksling av inntastingsstilling (2) og trykker OK/MENU.

Fortsett med neste bokstav osv.
Når du er fornøyd med søketermen, velger du Søk.
Søking pågår. Resultatet vises og grupperes i følgende kategorier: artister, album, spor, sjangere, årstall og komponister.
Drei TUNE til en kategori, trykk på OK/MENU.
Drei TUNE for å velg et medium, trykk OK/MENU for å starte avspilling.
123/ABCBytt mellom bokstaver og sifre med OK/MENU.
MERSkift til spesialtegn med OK/MENU.
SøkUtfør mediesøket.

{ | }

Veksler fra teksthjulet til Nøk.ord:-feltet. Flytt markøren med TUNE. Slett eventuelle feilstavinger med EXIT. Trykk OK/MENU for å gå tilbake til teksthjulet.

Merk at tall- og bokstavknappene på kontrollpanelet kan brukes ved redigering i Nøk.ord:-feltet.

Slett et tegn som er lagt inn, ved å trykke på EXIT. Slett alle tegnene som er lagt inn, ved å holde inne EXIT.

Hvis du trykker på en tallknapp i midtkonsollen når teksthjulet vises (se forrige bilde), vises en tegnliste på skjermen. Fortsett å trykke gjentatte ganger på sifferknappen helt til ønsket bokstav, og slipp. Fortsett med neste bokstav osv. Når en knapp er trykt inn, bekreftes inntastingen av denne når en annen knapp trykkes.