Koble bilen til internett via bilmodem (SIM-kort)

Det er mulig å opprette en internettilkobling via bilmodemet og et personlig SIM-kort (P-SIM)*.

Biler som er utstyrt med Volvo On Call, vil benytte internettilkobling via bilmodemet for disse tjenestene.

P5-1617-SIM card placement

Sett et personlig SIM-kort i holderen under lastegulvet.

Vær oppmerksom på at mini-SIM kreves for å passe i bilens kortleser.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonBilmodem internett.
Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Bilmodem internett.
Hvis annen oppkoblingskilde brukes, må valget om å bytte tilkobling bekreftes.
Angi SIM-kortets PIN-kode.
Bilen kobler seg til nettverket.

Nb!

Vær oppmerksom på at SIM-kort som brukes til internettilkobling via P-SIM ikke kan ha samme telefonnummer som SIM-kortet telefonen bruker. Hvis ikke denne anvisningen føles, vil ikke samtaler kunne kobles riktig til telefonen. Bruk derfor et SIM-kort med et eget telefonnummer for internettilkoblingen, eller et datakort som ikke håndterer telefonsamtaler og derfor ikke kan forstyrre funksjonen til telefonen.