Håndtere telefonsamtale

Samtalehåndtering i bilen for en telefon som er koplet til Bluetooth.
P5/P6-1746-Phone ongoing call
Generell illustrasjon.

Ringe telefonsamtale

Åpne delvinduet for telefon.
Velg å ringe fra samtalehistorikken, angi nummer med knapperaden eller via kontaktlisten. I kontaktlisten er det mulig å søke eller bla. Trykk på P5–1507–Phone-Favorite star i kontaktlisten for å plassere en kontakt under Favoritter.
Trykk på P5–1507–Symbol-Phone-call for å ringe.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Det er også mulig å ringe fra samtalehistorikken via appmenyen, som du når fra høyre knapperad i rattet P5–1507–App-menu button.

Ringe flerpartssamtale

Under pågående samtale:
Trykk på Legg til samtale.
Velg å ringe fra samtalehistorikken, favoritter eller kontaktlisten.
Trykk på en post/rad i samtalehistorikken eller P5–1507–Symbol-Phone-call for kontakten i kontaktlisten.
Trykk på Veksle samtale for å skifte mellom partene.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte pågående samtale.

Gruppesamtale

Under pågående flerpartssamtale:
Trykk på Koble samtaler for å slå sammen pågående flerpartssamtale.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Innkommende telefonsamtale

Innkommende telefonsamtale vises på førerdisplayet og i midtdisplayet. Håndter samtalen med rattets høyre knapperad eller midtdisplayet.

Trykk på Svar/Avslå.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Innkommende telefonsamtale under pågående samtale

Trykk på Svar/Avslå.
Trykk på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call for å avslutte samtalen.

Privat samtale

Under samtaler som pågår, trykker du på Personvern og velger innstillingen:

• Veksle til mobiltelefon – håndfrifunksjonen koples fra og samtalen fortsetter i mobiltelefonen.
  • Førerfokusert – mikrofonen i taket på passasjersiden slås av og samtalen fortsetter med bilens håndfrifunksjon.

Nb!

For enkelte telefoner kreves at telefonens Bluetooth-volum stilles inn på 100 % manuelt for at lydvolumet i bilen skal kunne bli tilstrekkelig høyt. Denne innstillingen må gjøres for hver telefon som kobles til. Innstillingen gjøres én gang for telefonsamtaler og én gang for strømming av medier. Deretter husker systemet innstillingen, og den må ikke gjentas hver gang telefonen kobles til.