Komme i gang med Volvo On Call*

Denne artikkelen inneholder en beskrivelse av hva som kreves for å komme i gang med Volvo On Call.

Forberedelser

Eieren bør ha lastet ned den kostnadsfrie Volvo On Call-appen og testet den i demomodus før bilen hentes hos forhandleren. Da er det mulig å utforske de fleste funksjonene og få kunnskap om hvordan appen brukes.

Aktivering av Volvo On Call

Ved overlevering av bilen aktiverer forhandleren Volvo On Call-systemet, og eieren får en automatisk generert PIN-kode for Volvo On Call. PIN-koden brukes av sikkerhetsgrunner for å identifisere eieren (eller en annen godkjent person, for eksempel et familiemedlem) og fungerer som en bilnøkkel.

Volvo On Call-abonnement

For at funksjonene skal fungere, må bilen ha et aktivt Volvo On Call-abonnement.

Abonnementet starter i forbindelse med bilkjøpet når systemet aktiveres. Abonnementet er tidsbegrenset, men kan forlenges, og gyldigheten er markedsavhengig. Kontakt en Volvo-forhandler for hjelp.

Nb!

Automatisk kollisjonsalarm, SOS-knappen og veihjelp via ON CALL-knappen fungerer også uten abonnement.

Volvo ID og tilkobling av Volvo On Call-app til bil

For å kunne bruke Volvo On Call trenger du en Volvo ID. Etter at en Volvo ID er opprettet, må Volvo On Call-appen kobles til bilen.

Nb!

For at tjenestene i Volvo On Call-appen skal kunne brukes, må bilen ha et gyldig Volvo On Call-abonnement, og appen må være koblet til bilen.

Kjøp av bruktbil med Volvo On Call

Ved kjøp av en brukt bil med Volvo On Call er det viktig å slette data fra tidligere eier og legge til egne opplysninger for at tjenesten skal fungere. Besøk en Volvo-forhandler for hjelp.