Innstillinger for massasje* i forsete

For å endre innstillinger bruker du midtdisplayet. Disse innstillingene aktiveres først via multifunksjonsbryteren på setet.
P5-1507-Multifunction front seat
Multifunksjonsbryteren er plassert på siden av sitteputen til setet.

Justere massasjeinnstillinger i forsetet

Forsetene har massasjefunksjon i seteryggen. Massasjen utføres av luftputer, som kan massere med forskjellige innstillinger.

Massasjefunksjonen kan bare aktiveres når bilmotoren er i gang.

P5-2122-Multifunction front seat-functions
Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie den opp/med eller trykke inn en av de fire knappene på multifunksjonsbryteren. Vinduet for seteinnstilling vises i midtdisplayet.
Velg Massasje i vinduet for seteinnstilling.
For å velge mellom de forskjellige massasjefunksjonene som vises i midtdisplayet velger du direkte i midtdisplayet eller ved å bruke multifunksjonsbryteren.

Innstillingsmuligheter for massasje

Bilen har følgende innstillinger finnes for massasje:

• På/Av: Velg /Av for å slå massasjefunksjonen på/av.
  • Program 1-5: 5 massasjeprogrammer er forhåndsinnstilt. Velg mellom Bølge, Kna, Kombinert, Korsrygg og Skuldre.
  • Intensitet: Velg mellom 1, 2 og 3.
  • Hastighet: Velg mellom 1, 2 og 3.

Omstart av massasje

Massasjefunksjonen slås av automatisk etter 20 minutter. Funksjonen aktiveres igjen manuelt.

Trykk på Omstart, som vises i midtdisplayet, for å starte det valgte massasjeprogrammet på nytt.
Massasjeprogrammet starter på nytt. Meldingen forsvinner hvis ikke føreren foretar seg noe.