Care Key – hastighetsbegrenset nøkkel

En Care Key lar eieren av bilen begrense bilens maksimumshastighet. Hensikten med hastighetsbegrensningen er å sikre at bilen kjøres på en sikker måte, for eksempel ved utlån.
P5P6-20w17-Care Key

Knappfunksjonene på Care Key er de samme som på standardnøkkelen. Hvis ingen hastighetsbegrensninger er angitt, fungerer bilen og nøkkelen som vanlig. Som øvrige nøkler kan Care Key kobles til en brukerprofil for å lagre personlige innstillinger i bilen.

Hastighetsbegrensningen kan angis av brukerprofilen som er administrator. Hastighetsbegrensningen aktiveres når bilen låses opp med en Care Key, eller når førerdøren åpnes og bilen registrerer en Care Key på førersiden.

Muligheten for å angi en hastighetsbegrensning ved bruk med en spesifikk nøkkel, skal øke tryggheten i situasjoner der man overlater bilen til f.eks. unge eller uerfarne førere, betjent parkering eller verksted.