Media Bluetooth®

Bilens mediespiller er utstyrt med Bluetooth® , og kan spille av streaming-lydfiler trådløst fra eksterne enheter med Bluetooth®, som mobiltelefoner eller lommedatamaskiner.

Enheten må først registreres og kobles til bilen.

For grunnleggende informasjon om avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåndtering . Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse.

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

Avspilling og navigering

Navigering og styring av lyden kan utføres via midtkonsollens knapper, eller via bryterpanelet på rattet. På enkelte enheter er det også mulig å skifte spor fra enheten.

Når en mobiltelefon er koblet til bilen, er det også mulig å fjernstyre flere av funksjonene til mobiltelefonen, se Bluetooth® handsfree telefon. Skift mellom hovedkildene TEL og MEDIA for å håndtere respektive funksjoner.

Nb!

Bluetooth®-mediespiller må støtte Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) og Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Spilleren bør bruke AVRCP versjon 1.3 og A2DP 1.2. Ved bruk av andre versjoner kan enkelte funksjoner utebli.

Ikke alle mobiltelefoner på markedet og eksterne mediespillere er helt kompatible med Bluetooth®-funksjonen i bilens mediespiller. Volvo anbefaler at du kontakter en autorisert Volvo-forhandler for å få informasjon om kompatible telefoner og eksterne mediespillere.

Nb!

Bilens mediespiller kan bare spille av lydfiler via Bluetooth®-funksjonen.