Fjernnøkkel/PCC - bytte batteri

Det kan være nødvendig å bytte batteriet 1 i fjernnøkkelen.

Batteriet til fjernnøkkelen må byttes hvis:

• Informasjonssymbolet tennes og displayet i kombiinstrumentet viser Lavt bilnøkkel-batteri Se håndbok

og/eller

• låsen ved gjentatte tilfeller ikke reagerer på signal fra fjernkontrollen når den befinner seg under 20 meter fra bilen.
p3007 Nycke batteribyte 1
p3007 Nyckel batteribyte 2
P3-720 Batteribyte på fjärrnyckel 3/3

Åpne

Ikon grå fyrkant 1

Ikon röd pil 1 Trekk den fjærbelastede sperren til side.

Ikon röd pil 2 Trekk samtidig nøkkelbladet rett bakover og ut.
Ikon grå fyrkant 2

Ikon röd pil 3 Stikk en 3 mm flatbladet skrutrekker i hullet bak den fjærbelastede sperren, og trykk forsiktig opp fjernkontrollen.

Nb!

Snu fjernkontrollen med tastene opp, for å unngå at batteriene faller ut når den åpnes.

Viktig

Ikke rør nye batterier og deres kontaktflater med fingrene. Det svekker funksjonen.

Batteriskift

Nb!

Volvo anbefaler at batterier som skal brukes i fjernbetjeningen/PCC oppfyller UN Manual of Test and Criteria, Part III, sub-section 38.3. Batterier som er fabrikkmontert eller byttet av et autoriset Volvo-verkste, oppfyller ovenstående kriterium.
Ikon grå fyrkant 3

Studer nøye hvordan batteriene/batteriene er plassert på innsiden av lokket med hensyn til (+)- og ()-siden på batteriene.

Fjernnøkkel med batteri

1. Trykk forsiktig for å løsne batteriet.
  2. Sett i ett nytt batteri med (+)-siden ned.

Fjernnøkkel med PCC* med to batterier.

1. Trykk forsiktig for å løsne batteriene.
  2. Sett først inn ett nytt batteri med (+)-siden opp.
  3. Legg den hvite plastfliken mellom, og sett til slutt inn et nytt batteri med (+)-siden ned.

Batteritype

Bruk batterier med betegnelse CR2430, 3 V.

Sette sammen

Trykk sammen fjernkontrollen.
Hold fjernnøkkelen med sporet opp, og slipp nøkkelbladet ned i sporet.
Trykk lett på nøkkelbladet. Et klikk høres når nøkkelbladet låses.

Viktig

Sørg for at brukte batterier blir tatt hånd om på en miljøvennlig måte.
  1. 1 Fjernnøkkel med PCC har to batterier.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.