Vinduer og bakspeil - elektrisk oppvarming

Elektrisk oppvarming brukes for å fjerne is og dugg fra frontruten, bakruten og de utvendige bakspeilene.

Elektrisk oppvarmet frontrute*, bakrute og sidespeil

P4-1420 Buttons front/rear window defroster
  1. Ikon röd cirkel 1Elektrisk oppvarmet frontrute
  2. Ikon röd cirkel 2Elektrisk oppvarmet bakrute og utvendige sidespeil

Funksjonen brukes for å fjerne is og dugg fra frontrute, bakrute og utvendige speil.

Ett trykk på den aktuelle knappen starter oppvarmingen. Lampen i knappen viser at funksjonen er aktiv. Slå av oppvarmingen så snart is/dugg er fjernet, for å unngå å belaste batteriet unødig. Funksjonen slås uansett av etter et visst tidsrom.

Se også Avfukting og avriming av frontrute.

Ytre bakspeil og bakruten blir automatisk avdugget/aviset hvis bilen startes i lavere utetemperatur enn +7 °C. Automatisk defrosting kan velges i menysystemet MY CAR, se MY CAR.

Kompasset deaktiveres når den elektrisk oppvarmede frontruten aktiveres. Når den elektrisk oppvarmede frontruten deaktiveres, aktiveres kompasset igjen.