Telefonbok - søke etter kontakter

Søke etter kontakter i telefonboken.
P3/P4-1420-Skrivhjul telefonbok
Søke ved hjelp av tegnhjul.
  1. Ikon röd cirkel 1Tegnliste
  2. Ikon röd cirkel 2Veksling av innmatingsstilling (se tabellen nedenfor)
  3. Ikon röd cirkel 3Telefonbok

Hvis du vil søke etter en kontakt, trykker du på OK/MENU i telefonkildens normalvisning og velger Kontakter.

Drei TUNE til ønsket bokstav, og trykk OK/MENU. Tall- og bokstavknappene på kontrollpanelet i midtkonsollen kan også brukes.
Fortsett med neste bokstav. Resultatet av søket vises i telefonboken (3).
For å bytte inntastingsstilling til sifre eller spesialtegn eller gå tilbake til telefonboken dreier du på TUNE til et av valgene (se forklaring i tabellen nedenfor) i listen for veksling av inntastingsstilling (2) og trykker OK/MENU.
123/ABCBytt mellom bokstaver og sifre med OK/MENU.
MERSkift til spesialtegn med OK/MENU.
=>Tar deg til telefonboken (3). Drei TUNE for å velge en kontakt, trykk OK/MENU for å se lagrede nummer og øvrig informasjon.
Fornavn/EtternavnEndrer sorteringsrekkefølge i telefonboken.

Slett et tegn som er lagt inn, ved å trykke på EXIT. Slett alle tegnene som er lagt inn, ved å holde inne EXIT.

Skriv med talltastene.

P3/P4-1420-numerical keyboard
Talltaster.

En annen måte å skrive inn tegn på, er med midtkonsollens knapper 0-9, * og #.

Ved f.eks. trykk på 9 vises en søyle med alle tegn1 under den knappen, f.eks. W, x, y, z og 9. Raske trykk på knappen flytter markøren gjennom disse tegnene.

• Stopp med markøren på ønskede tegn for å velge - tegnet vises på skriveraden.
  • Slett/angre med EXIT.

For å skrive et siffer, holdes den tilsvarende sifferknappen inne.

1. 1 Skrivetegnene for respektive knapp kan variere avhengig av marked/land/språk.