Radiostasjonssøk

Radioen lager automatisk en radiostasjonsliste med de sterkeste radiostasjonene den mottar for øyeblikket.

Et automatisk radiostasjonssøk bruker den stasjonslisten som er satt opp av radioen. Du kan også gjøre et manuelt radiostasjonssøk.

Det går an å stille inn om radiostasjonssøket skal skje automatisk eller manuelt mens et stasjonssøk er i gang.

I FM-kildens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger Still inn stasjon ved.
Drei TUNE til Stasjonsliste eller Manuelt stasjonssøk og velg med OK/MENU.

Nb!

Mottaket er avhengig av hvor god signalstyrken og -kvaliteten er. Sendingen kan påvirkes av forstyrrelser, f.eks. høye bygninger eller at senderen er langt borte. Dekningsgraden kan også variere, avhengig av hvor i landet du befinner deg.