Elektrisk oppvarmede forseter*

Oppvarmingen av forsetene har tre nivåer. Det øker komforten for fører og passasjer når det er kaldt.
P4-1246-Y55X Comfort level in display
Aktuelt varmenivå vises på displayet i midtkonsollen.
P4-1220-Y55X-Seatheat button ETC

Trykk gjentatte ganger på knappen for å aktivere funksjonen:
  • Høyeste varmenivå - tre oransje felter lyser på skjermen i midtkonsollen (se bildet over).
  • Lavere varmenivå - to oransje felter lyser på skjermen.
  • Laveste varmenivå - ett oransje felter lyser på skjermen.
  • Skru av varmen - ingen felter lyser.

Advarsel

Oppvarmet sete må ikke brukes av personer som har vanskelig for å kjenne temperaturøkning på grunn av nedsatt følsomhet, eller som av en eller annen grunn har vanskeligheter med å betjene reguleringen av setevarmen. I motsatt fall kan det oppstå forbrenninger.