Autoregulering

Automatisk regulering er bare mulig i et elektronisk klimaanlegg (ECC).
P4-1220-Y55X-ECC Button auto

Autofunksjonen regulerer automatisk temperatur, luftkondisjonering, viftehastighet, resirkulasjon og luftfordeling.

Når én eller flere manuelle funksjoner velges, styres de øvrige funksjonene fortsatt automatisk. Når du trykker på AUTO, kobles alle manuelle innstillinger ut. Displayet viser AUTO-KLIMA.

Viftehastigheten i automatisk stilling kan stilles inn i menysystemet MY CAR. For beskrivelse av menysystemet, se MY CAR.