Automatisk radiofrekvensoppdatering (AF)

Funksjonen velger automatisk den sterkeste senderen for den installerte radiostasjonen og kan aktiveres for FM-radio.

For å finne en sterk sender kan funksjonen i unntakstilfeller måtte søke gjennom hele FM-båndet.

Hvis den innstilte radiostasjonen er lagret som forvalg bytter funksjonen ikke sender selv om automatisk radiofrekvensoppdatering er aktivert.

For å aktivere/deaktivere trykker du på OK/MENU i FM-kildens normalvisning og velger Alternativ-frekvens.