Motor- og kupévarmer* - tidsur

Motor- og kupévarmerens tidsur er koblet til klokken i bilen.

To forskjellige tidspunkter kan velges med tidsurfunksjonen. Med tidspunkt menes det klokkeslettet da oppvarmingen av bilen er klar. Bilens elektronikk velger tidspunkt når oppvarmingen skal begynne ut fra rådende utetemperatur.

Nb!

Hvis bilklokka stilles, slettes eventuell programmering av tidsuret.

Innstilling

Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Varmeapparat og velg med OK.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og bekreft med OK.
Trykk kort på OK for å komme til den lysende timeinnstillingen.
Velg ønsket time med innstillingshjulet.
Trykk kort på OK for å komme til den lysende minuttinnstillingen.
Velg ønsket minutt med innstillingshjulet.
Trykk på OK1 for å bekrefte innstillingen.
Gå tilbake i menystrukturen med RESET.
Velg det andre tidsuret (fortsett fra punkt 2) eller gå ut av menyen med RESET.

Starte

Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Varmeapparat og velg med OK.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og aktiver med OK.
Gå ut av menyen med RESET.

Slå av

En varmer som er slått på ved bruk av tidsurfunksjonen, kan slås av manuelt før tidsuret gjør det. Gjør slik:
Trykk på OK for å komme til menyen.
Bla med tommelhjulet til Varmeapparat og velg med OK.
Hvis et tidsur er innstilt men ikke aktivert,vises et klokke-ikon ved siden av den innstilte tiden.
Velg et av tidsurene ved hjelp av tommelhjulet, og bekreft med OK.

Slå av tidsuret ved å trykke:

• lenge på OK eller
  • kort på OK for å komme videre i menyen. Velg så å stanse tidsuret og bekrefte valget med OK.
Gå ut av menyen med RESET.

En tidsurstartet varmer kan også slås av direkte.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Enda et trykk på OK aktiverer tidsuret.