Navigasjon* - reisevei

Reiseveien kan vises i detalj eller som oversikt, og alternativer reiseveier kan velges. Det er mulig å spille inn reiseveien for å lagre den i systemminnet.

P3-1346-NAV-Melco Meny Rutt

Reisevei - unngå

Med denne funksjonen kan føreren velge å unngå neste strekning på en rute. Funksjonen fungerer imidlertid bare når det finnes alternative gater/veier, ellers ignoreres markeringen eller deler av den.

I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger RuteUnngå.

Velg ønsket tiltak:

P3-1346-NAV-Melco Meny Rutt Undvik PopUp
Markert delstrekning.
  • Endre rute - systemet beregner en annen reisevei, der det er tatt hensyn til strekningen som skal unngås.
  • Lengre - delstrekningen som skal unngås, forlenges.
  • Kortere - delstrekningen som skal unngås, gjøres kortere.
  • Slette - markerte delstrekninger slettes, og reiseveien tilbakestilles til opprinnelig versjon.

Alternative reiseveier

I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger RuteAlternativer ruter til destinasjonen.

Velg et foreslått reiseveialternativ Rutetype:

P3-1346-NAV-Melco Meny Rutt Alternativ rutt t dest-2
  • ECO med trafikktilpasning - lavt drivstofforbruk1 prioriteres.
  • Rask - kort reisetid prioriteres.
  • Rask med trafikktilpasning - kort reisetid med minimal kødannelse1.
  • Kort - kort veistrekning prioriteres. Ruten kan også føres via mindre veier.

Oversikt over reisevei

I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger RuteOversikt over rute.

Informasjon om rutens delmål og sluttdestinasjon vises.

P3-1346-NAV-Melco Meny Rutt RuttÖverblick lista

Detaljert reiseveiinformasjon

Her ser du de momentene en strekning mellom to delmål inneholder, f.eks. avkjøringer og kryss.

I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger RuteDetaljert ruteinformasjon.

Informasjon om rutens delmål og sluttdestinasjon vises.

P3-1346-NAV-Melco Meny Rutt Detaljerad rutt-info-3
Detaljert delstrekning av en rute.

Zoom inn/ut på kartet og del reiseveien i trinn:

• Neste - går trinnvis til neste delstrekning.
  • Forrige - går trinnvis til forrige delstrekning.
  • Zoom inn/Zoom ut - forstørrer/forminsker kartbildet med aktuell delstrekning.

Kart med resterende reisevei

Denne funksjonen viser gjenværende strekning av reiseveien.

I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger RuteGjenværende rute på kartet.

Et kartbilde med gjenværende strekning i reiseplanen fra og med bilens aktuelle posisjon vises.

P3-1346-NAV-Melco Meny Rutt Karta kvarvarande väg-2

Du finner mer om funksjonalitet og tilgjengelig funksjoner i avsnittet Menyer.

Spille inn reisevei

Spille inn og lagre reiseveien i minnet til navigasjonssystemet.

I normalvisningen til navigasjonskilden trykker du på OK/MENU og velger RuteRegistrer rute.
Innspilling påbegynnes. Under pågående innspilling vises symbolet "REC" på skjermen.
Du avslutter innspillingen ved å trykke på OK/MENU og velge RuteSlutt å registrere.
Den innspilte reiseveien lagres.

Innspilte reiseveier kan åpnes i meny Oppgi målLagret posisjonRuter.

P3-1420-NAV-us MenySökDest Lagrad plats-3-Rutt

Innspilte filer kan eksporteres/overføres til en USB-penn2 for å f.eks. kopieres til GPS-systemet til et annet kjøretøy. Du finner mer informasjon under importere/eksportere lagrede steder.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Koordineres med informasjon fra trafikkradioen.
  3. 2 Kobles til i midtkonsollens bakre oppbevaringsrom.