MY CAR - søkeveier

MY CAR er en menykilde som håndterermange av funksjonene til bilen, for eksempel innstilling av klokke, utvendige speil og lås.

Aktuelt menynivå vises i øverste hjørne i skjermen på midtkonsollen. Søkeveiene til menysystemets funksjoner angis i formen:

Innstill.KjøretøysinnstillingerLåseinnstillingerÅpne døreneHvis førerdør, da alle.

Her vises et eksempel på hvordan en funksjon kan søkes frem og reguleres med bryterpanelet i rattet:

Trykk på knappen MY CAR på midtkonsollen.
Trykk på tommelhjulet.
Gå til ønsket meny, f.eks. Innstill., med tommelhjulet og trykk deretter på tommelhjulet - en undermeny åpnes.
Gå til ønsket meny, f.eks. Kjøretøysinnstillinger, og trykk på tommelhjulet - en undermeny åpnes.
Gå til Låseinnstillinger og trykk på tommelhjulet - en ny undermeny åpnes.
Gå til Åpne dørene og trykk på tommelhjulet - en rullegardinmeny med velgbare alternativer åpnes.
Gå trinnvis mellom alternativene Alle dørene og Hvis førerdør, da alle med tommelhjulet, og trykk på tommelhjulet - alternativet velges.
Avslutt programmeringen ved å gå ut av menyene trinnvis med korte trykk på EXIT, eller med ett langt trykk.

Prosedyren er den samme som for bryterne på midtkonsollen: OK/MENU EXIT samt TUNE-hjulet.