Forseter - elektrisk styrte

Forsetene i bilen har forskjellige innstillingsmuligheter for best mulig sittekomfort. Elektrisk styrte seter kan flyttes forover/bakover og opp/ned. Forkanten av sitteputen kan heves/senkes. Helningen til seteryggen kan endres.

Elektrisk styrt sete*

P4-1420-Elmanövrerad säte
  1. Ikon röd cirkel 1Sitteputens forkant opp/ned
  2. Ikon röd cirkel 2Hev/senk setet
  3. Ikon röd cirkel 3Sete forover/bakover
  4. Ikon röd cirkel 4Vinkel på seteryggen

De elektrisk styrte forsetene har et overbelastningsvern som utløses hvis et sete blir blokkert av en gjenstand. Hvis det skjer, settes bilens elektriske system i nøkkelstilling I eller 0. Vent litt før du flytter setet igjen.

Bare én bevegelse (forover/bakover/opp/ned) kan utføres om gangen.

Forberedelser

Setet kan justeres en viss tid etter at døren har blitt låst opp med fjernkontrollen uten at nøkkelen er satt i tenningslåsen. Setene justeres normalt i nøkkelstillingen I, og de kan alltid justeres når motoren er i gang.

Sete med minnefunksjon*

p3007 stol med minnesfunktion

Minnefunksjonen lagrer innstillinger for setet og de ytre bakspeilene.

Lagre en innstilling

Ikon röd cirkel 1Minneknapp
Ikon röd cirkel 2Minneknapp
Ikon röd cirkel 3Minneknapp
Ikon röd cirkel 4Knapp for lagring av innstilling
Juster setet og sidespeilene.
Hold knappen M inne samtidig som du trykker på knappen 1, 2 eller 3. Hold knappene inne til du hører et lydsignal og ser tekst i kombiinstrumentet.

Setet må justeres igjen før det er mulig å sett inn et nytt minne.

Bruke en lagret innstilling

Trykk på en av minneknappene 1- 3 til setet og sidespeilene stopper. Hvis du slipper knappen, vil bevegelsen av setet og utvendige bakspeil avbrytes.

Nøkkelminne* i fjernkontroll

Alle fjernnøklene kan brukes av forskjellige førere til å lagre innstillingene til førersetet og de utvendige bakspeilene1, se Fjernnøkkel - personalisering*.

Nødstopp

Hvis setet begynner å bevege seg utilsiktet, trykker du på en av setets innstillingsknapper eller minneknapper, og setet stanser.

Advarsel

Klemfare! Pass på at barn ikke leker med bryteren. Kontroller at ingen gjenstander ligger foran, bak eller under setet når du stiller det inn. Pass på at ingen av passasjerene i baksetet blir klemt.

Elektrisk oppvarmede seter

For elektrisk oppvarmede seter, se Elektrisk oppvarmede forseter* og Elektrisk oppvarmet baksete*.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Bare i biler med elektrisk setejustering med minne og elektrisk innfellbare sidespeil.