Fjernnøkkel - personalisering*

Nøkkelminnet i fjernnøkkelen gjør at visse innstillinger i bilen kan tilpasses etter person.

Nøkkelminnefunksjonen finnes i kombinasjon med for eksempelelektrisk styrt* førersete.

Innstillinger for utvendige bakspeil, førersete, rattmotstand samt tema, kontrast- og fargeinnstilling til kombiinstrumentet kan lagres i nøkkelminnet avhengig av bilens utstyrsnivå.

Funksjonen1 kan aktiveres/deaktiveres i menysystemet MY CAR. For beskrivelse av menysystemet, se MY CAR.

Når funksjonen er aktivert, kobles innstillingene automatisk til nøkkelminnet. Det innebærer at en endring av en innstilling automatisk blir lagret i minnet på den spesifikke fjernnøkkelen.

Lagring av innstillinger

Gjør slik for å lagre innstillingene og bruke nøkkelminnet i fjernnøkkelen:
  1. Lås opp bilen med den fjernnøkkelen som innstillingen2 skal lagres i.
  2. Pass på at nøkkelminnefunksjonen er aktivert i menysystemet MY CAR.
  3. Foreta ønskede innstillinger for f.eks. setet og de utvendige bakspeilene.
  4. Innstillingene lagres i minnet til den aktuelle fjernnøkkelen.

Neste gang bilen låses opp med samme fjernnøkkel, blir posisjonene som er lagret i nøkkelminnet, stilt inn automatisk - forutsatt at de er endret siden forrige gang den aktuelle fjernnøkkelen ble brukt.

Nødstopp

Hvis setet begynner å bevege seg utilsiktet, trykker du på en av setets innstillingsknapper eller minneknapper, og setet stanser.

Du setter setet i den posisjonen som er lagret i nøkkelminnet ved å trykke på opplåsingsknappen på fjernkontrollen. Førerdøren må da være åpen.

Advarsel

Klemfare! Pass på at barn ikke leker med bryteren. Kontroller at ingen gjenstander ligger foran, bak eller under setet når du stiller det inn. Pass på at ingen av passasjerene i baksetet blir klemt.

Endring av innstillinger

Hvis flere personer med hver sin fjernnøkkel nærmer seg bilen, stilles f.eks. sete og utvendige speil inn etter den fjernnøkkelen som låser opp førerdøren.

Hvis førerdøren har blitt åpnet av person A med fjernnøkkel-A, men person B med fjernnøkkel-B skal kjøre, kan innstillingene endres på følgende måter:

• Stående ved førerdøren eller sittende bak rattet trykker person B på knappen for å låse opp fjernnøkkelen sin.
  • Velg ett av tre mulige minner for seteinnstilling med seteknapp 1-3.
  • Justere setet og de utvendige speilene manuelt.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Kalles Bilnøkkelminne i MY CAR.
  3. 2 Denne innstillingen påvirker ikke innstillingene som er lagret i minnefunksjonen til det elektrisk styrte setet.