Meldinger - håndtering

Med venstre rattspake kan du bekrefte og bla i meldinger som vises på informasjonsdisplayet til kombiinstrumentet.

Samtidig som et varsel-, informasjons- eller kontrollsymbol tennes, vises en kompletterende melding på displayet. Feilmeldinger lagres i en minneliste helt til feilen er utbedret.

Trykk inn OK på venstre rattspake for å bekrefte1 en melding. Bla blant meldingene med tommelhjulet.

Nb!

Hvis en varselmelding vises mens kjørecomputeren brukes, må meldingen leses før den tidligere aktiviteten kan gjenopptas. Trykk på OK.
  1. 1 En melding kan også bekreftes med innstillingshjulet eller RESET-knappen.