Skift til annen Bluetooth® -enhet

Det er mulig å skifte ut en tilkoblet enhet med en annen dersom det finnes flere enheter i bilen. Enheten må først være registrert av bilen.

Bytte medieenhet

Kontroller at den eksterne enheten har Bluetooth® aktivert. Se håndboken for den eksterne enheten.
I Bluetooth®-mediekildens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger Endre enhet.
Bilen søker etter tidligere tilkoblede enheter. De eksterne enhetene som blir funnet, blir angitt med sine respektive Bluetooth®-navn på skjermen i midtkonsollen.
Velg den enheten som skal kobles til.
Den eksterne enheten kobles til.

Bytte telefon

Kontroller at den eksterne enheten har Bluetooth® aktivert. Se håndboken for den eksterne enheten.
I telefonkildens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger Endre telefon.
Bilen søker etter tidligere tilkoblede enheter. De eksterne enhetene som blir funnet, blir angitt med sine respektive Bluetooth®-navn på skjermen i midtkonsollen.
Velg den enheten som skal kobles til.
Den eksterne enheten kobles til.