Komfort og kontroll med Volvo On Call-appen

En Volvo On Call-bruker har alltid direktekontakt med bilen sin via Volvo On Call-appen.

Det er for eksempel mulig å se hvilke lyspærer som må skiftes og om det er nødvendig å fylle på spylervæske. Det er mulig å låse og låse opp bilen, kontrollere drivstoffnivået og se informasjon om nærmeste bensinstasjon. Oppvarming med parkeringsvarmeren kan stilles inn og startes, og med funksjonen fjernstart av bil (ERS1) kan forkondisjoneringen startes.

Volvo On Call-appen oppdateres kontinuerlig. Oppdatert informasjon om tilgjengelige funksjoner for ulike bilmodeller finnes på support.volvocars.com.

Volvo On Call-appen finnes for iOS, Android og Windows Mobile. Last den ned gratis fra Apple Appstore, Google Play eller Windows Phone Store.

1. 1 Engine Remote Start er tilgjengelig på bestemte markeder og modeller.