Registrering av Bluetooth® -enhet

Det er mulig å ha to Bluetooth®-enheter tilkoblet samtidig. En telefon og en medie-enhet, som det er mulig å veksle mellom. Det er også mulig å ringe med telefonen og samtidig strømme lydfiler. Det er mulig å koble bilen til Internett via mobiltelefonens internettoppkobling.

Maksimalt 15 Bluetooth®-enheter kan registreres. Registrering utføres én gang per enhet. Etter registreringen trenger ikke enheten lenger å være synlig/søkbar, bare ha Bluetooth® aktivert.

Nb!

Hvis telefonens operativsystem oppdateres, er det mulig at registreringen av telefonen brytes. Ta da bort telefonen, se Fjerne en Bluetooth® -enhet og koble den til på nytt.

Det er ulike måter å koble til en ekstern enhet på, avhengig av om enheten har vært koblet til før eller ikke. Tilkoblingsalternativene nedenfor tar utgangspunkt i at det er første gang enheten skal kobles til (registreres), og at ingen annen enhet er tilkoblet. Tilkoblingsalternativene viser tilkobling av telefon. Tilkobling av medieenhet gjøres på samme måte, men med utgangspunkt i hovedkilden MEDIA.

Enheter kan kobles til på to måter: enten søke etter den eksterne enheten fra bilen eller søke etter bilen fra den eksterne enheten. Dersom det ene alternativet ikke fungerer, kan du prøve med det andre.

Hvis du ikke allerede er i normalvisning for telefon, trykker du på TEL i midtkonsollen.

P3-1346-x60-TEL normal view
Eksempel på normalvisning for telefon.

Alternativ 1 - søk etter ekstern enhet via bilens menysystem

Gjør den eksterne enheten søkbar/synlig via Bluetooth®. Se håndboken for den eksterne enheten eller www.volvocars.com.
I telefonkildens normalvisning trykker du på OK/MENU og velger Søk etter ny telefon (for medieenhet Søk etter nytt utstyr).
Bilen søker nå etter tilgjengelige Bluetooth®-enheter. Det kan ta ca. ett minutt.
Velg den Bluetooth®-enheten som skal kobles til, i listen, trykk OK/MENU.
Kontroller at angitt sifferkode i bilen stemmer overens med den i den eksterne enheten. Velg i så fall å akseptere på begge steder.
Velg å akseptere eller avvise eventuelle valg for kontakter og meldinger på telefonen.
Den eksterne enheten er nå koblet til.

Mislykkes tilkoblingen, trykker du på EXIT og kobler til som angitt i alternativ 2.

Alternativ 2 - Søk etter bilen med den eksterne enhetens Bluetooth®-funksjon

Trykk på OK/MENU i telefonkildens normalvisning, velg Gjør det mulig å oppdage bil og bekreft med OK/MENU.
Søk med den eksteren enheten etter Bluetooth®-enheter.
Enheten søker nå etter tilgjengelige Bluetooth®-enheter. Det kan ta ca. ett minutt.
Velg navnet på bilen på skjermen på den eksterne enheten.
Kontroller at angitt sifferkode i bilen stemmer overens med den i den eksterne enheten. Velg i så fall å akseptere på begge steder.
Velg i telefonen å akseptere eller avvise eventuelle valg for telefonens kontakter og meldinger.
Den eksterne enheten er nå koblet til.

Når den eksterne enheten er koblet til, vises enhetens Bluetooth®-navn på bilens bildeskjerm, og enheten kan styres fra bilen.