CD/DVD

Mediespilleren kan spille forhåndsinnspiilte og brente CD-/DVD -plater.

Mediespilleren støtter og kan spille av følgende hovedtyper av plater og filer:

• Forhåndsinnspilte CD-/DVD-plater (CD/DVD-audio).
  • Innspilte DVD-videoplater (DVD Video).
  • Brente CD-/DVD-plater med lydfiler.

For mer informasjon om hvilke formater som støttes, se kompatible filformater.

En plate må maks. inneholde 5000 filer (inkl. spillelister) for at det skal kunne være mulig å spille dem.

Nb!

Noen av plateselskapenes kopieringsbeskyttede lydfiler eller privatkopierte lydfiler kan ikke leses av spilleren.

Det er mulig å kopiere musikk fra plate1 til bilens harddisk (HDD) og så spille av derfra.

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

For grunnleggende informasjon om avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåndtering . Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse.

Avspilling av og navigering på CD/DVD Audio (lyd)

I platekildens normalvisning trykker du på OK/MENU og dreier på TUNE for å komme til sporstrukturen til platen. Naviger i systemet ved å dreie på TUNE.

Begynn avspilling av et spor med ett trykk på OK/MENU.

Avspilling av og navigering av brente CD- og DVD-plater

Hvis en plate med lyd-/videofiler mates inn i spilleren, må platens mappestruktur leses inn. Det kan ta litt tid før avspillingen starter, avhengig av platens kvalitet og størrelsen på informasjonsmengden.

I platekildens normalvisning trykker du på OK/MENU og dreier på TUNE for å komme til platens mappestruktur eller søke blant kategorier. Naviger i systemet ved å dreie TUNE, velge mappe med OK/MENU og gå bakover i systemet med EXIT.

Begynn avspilling av en fil med ett trykk på OK/MENU.

Når avspillingen av en fil er fullført, fortsetter avspillingen av de andre filene i den samme mappen. Mappen byttes automatisk når alle filene i mappen er spilt av.

Avspilling av og navigering på DVD Video

Om håndtering av DVD Video, se Avspilling og navigering for DVD-videoplater.

Mediesøk

Det er mulig å søke etter musikk i enhetene dine. Søket søker gjennom USB, plate og harddisk. Les mer om søkefunksjonen.

1. 1 Visse markeder.