Ratt

Rattet kan justeres til forskjellige stillinger og har brytere for signalhorn, fartsholder samt meny-, lyd- og telefonstyring.

Innstilling

P4-14w20-Inställning ratt
Innstilling av ratt.
  1. Ikon röd cirkel 1Spak til løsning av ratt
  2. Ikon röd cirkel 2Tilgjengelige rattposisjoner
Rattets høyde og dybdeposisjon kan stilles inn:
Skyv spaken forover for å løsne rattet.
Still inn rattet i posisjonen som passer.
Dra spaken tilbake på plass for å feste rattet. Hvis spaken er vanskelig å betjene, kan du trykke litt på rattet samtidig som du fører spaken tilbake.

Advarsel

Still inn rattet og lås det før du begynner å kjøre.

Ved hastighetsavhengig servostyring* kan rattmotstanden reguleres, se Justerbar rattmotstand.

Bryterpanel* og vippebrytere*

P4-1420-Keypads and paddle steering wheel
Bryterpanel og brytere på rattet.
  1. Ikon röd cirkel 1Cruise control** og Adaptiv cruisekontroll (ACC)**.
  2. Ikon röd cirkel 2 Vippebryter for manuell veksling av automatgirkasse, se Automatgir - Geartronic*.
  3. Ikon röd cirkel 3Lyd- og telefonstyring, se separat tillegg Sensus Infotainment.

Signalhorn

P4-1420-Horn
Signalhorn.

Trykk på midten av rattet for å bruke signalhornet.