Lyd og medier - håndtere systemet

Lyd- og mediesystemet styres fra midtkonsollen, med rattknapper, talestyring eller fjernkontroll*. Informasjonen presenteres på skjermen i øvre del av midtkonsollen.
P3-1420-Infotainment handling (Melco)
  1. Ikon röd cirkel 1 Skifte spor/spole/søke - Kort trykk velger trinnvis blant platespor, forhåndslagrede radiostasjoner1 eller kapitler2. Langt trykk hurtigspoler i spor eller søker etter neste tilgjengelige radiostasjon.
  2. Ikon röd cirkel 2 SOUND - trykk for å gå tilbake til lydinnstillingene (bass, diskant osv.). For mer informasjon, se generelle lydinnstillinger.
  3. Ikon röd cirkel 3VOL - øker eller senker lydnivået.
  4. Ikon röd cirkel 4P3-1020-S60/V60 On-/Off symbol Infotainment - ON/OFF/MUTE - Kort trykk starter anlegget og langt trykk (til skjermen slås av) slår det av. Husk at hele Sensus-systemet (inkl. navigering* og telefonfunksjoner) slås på og av samtidig. Trykk kort for å slå av lyden (MUTE) eller for å få lyden tilbake hvis den har vært slått av.
  5. Ikon röd cirkel 5 Inn- og utmatingsspalte for plate.
  6. Ikon röd cirkel 6Hovedkilder - trykk for å velge hovedkilde (f.eks. RADIO, MEDIA). Den siste aktive kilden vises (f.eks. FM for radio). Er du i en kilde og trykker på hovedkildeknappen, ser du en snarveimeny.
  7. Ikon röd cirkel 714w46–P3/P4–Eject button symbol - utmating av plate. En plate står i utmatet stilling i ca. 12 sekunder, deretter mates den inn i spilleren igjen av sikkerhetshensyn.
  8. Ikon röd cirkel 8 OK/MENU - trykk på tommelhjulet på rattet eller knappen i midtkonsollen for å godta valg i menyer. Hvis du står i normalvisning og trykker på OK/MENU, ser du en meny for valgt kilde (f.eks. RADIO eller MEDIA). Pil til høyre på skjermen vises når det finnes underliggende menyer.
  9. Ikon röd cirkel 9TUNE - drei tommelhjulet på rattet eller bryteren på midtkonsollen for å bla trinnvis mellom platespor/mapper, radio- og TV*-stasjoner, telefonkontakter eller flytte mellom valgene på bildeskjermen.
  10. Ikon röd cirkel 10EXIT - kort trykk fører oppover i menysystemet, avbryter pågående funksjon, avbryter/avviser telefonsamtale eller sletter innmatede tegn. Langt trykk tar deg til normalvisning. Er du alt i normalvisning, tas du til høyeste menynivå (hovedkildemenyen) som er de samme som hovedkildeknappene på midtkonsollen (6).
  11. Ikon röd cirkel 11INFO - Hvis det finnes mer informasjon enn det som kan vises på skjermen, trykker du på INFO-knappen for å se resten av informasjonen.
  12. Ikon röd cirkel 12 Forhåndstillingsknapper, inntasting av tall og bokstaver.
  13. Ikon röd cirkel 13FAV - i noen kilder er det mulig å koble en funksjon til FAV-knappen. Tilkoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.
  14. Ikon röd cirkel 14 Talestyring - trykk for å aktivere talestyring.

Menybetjening

P3-1346-x60-Menu handling_Flow chart
Eksemplet viser navigering til ulike funksjoner mens media avspilles fra bilens harddisk.
  1. Ikon röd cirkel 1 Hovedkildeknapp - trykk for å bytte hovedklide eller vise snarveimeny i aktiv kilde.
  2. Ikon röd cirkel 2Normalvisning – - normalmodus for kilden.
  3. Ikon röd cirkel 3Snarveimeny - viser de vanligste menyvalgene.
  4. Ikon röd cirkel 4 Hurtigmeny - hurtigmodus når TUNE dreies, for eksempel for å bytte spor på plate, bytte radiostasjon osv.
  5. Ikon röd cirkel 5Kildemeny - funksjoner og innstillinger i aktiv kilde.
  6. Ikon röd cirkel 6Kildevalgmeny3 - viser kilder det er mulig å velge mellom.
  7. Ikon röd cirkel 7 Hovedkildemeny - viser hovedkilder, som også kan velges med hovedkildeknappene (1).

Utseende er avhengig av kilde, utstyret i bilen, innstillinger m.m.

Velg hovedkilde ved å trykke på en hovedkildeknapp (1) (f.eks. RADIO, MEDIA). Bruk bryteren TUNE, OK/MENU, EXIT eller hovedkildeknappen (1) for å navigere i kildens menyer.

Hvis teksten på en menylinje er lysegrå, er det ikke mulig å velge dette alternativet. Det kan skyldes at funksjonen ikke finnes i bilen, at kilden ikke er aktiv eller tilkoblet, eller at den ikke inneholder noe.

Se Lyd og media - menyoversikt angående tilgjengelige funksjoner.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder ikke DAB.
  3. 2 Gjelder kun CD-plater.
  4. 3 Finnes bare i de hovedkildene som har flere kilder.