Radio

Det er mulig å lytte til radiofrekvensbåndene AM1 og FM og i noen tilfeller også digitalradio (DAB)*.

Ved internettilkoblet bil er det eventuelt mulig å lytte til nettradio, se .

P3-1246-DOM-Radio
Brytere for radiofunksjoner.

Vil du vite mer om håndtering av radioen, kan du lese om hvordan systemet håndteres og menyhåntering.

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

AM1/FM-radio

Digitalradio (DAB)*

Nettradio

1. 1 Gjelder ikke V60 Plug-in Hybrid og S60L Twin Engine.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.