Eierskifte

Ved eierskifte er det viktig å tilbakestille alle brukerdata og systeminnstillinger til opprinnelig fabrikkinnstilling.

For å tilbakestille til fabrikkinnstillingene, trykker du på MY CAR i midtkonsollen, deretter OK/MENU og velger Innstill.Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.

Brukerdata nullstilles (f.eks. for apper, nettleser) og personlige innstillinger i menyer (f. eks. klimainnstillinger, bilinnstillinger) får opprinnelige fabrikkinnstillinger.

På biler med Volvo On Call, VOC* slettes personlige innstillinger som er lagret i bilen. Om å avslutte VOC-abonnementet, se .Eierbytte av bil med Volvo On Call*.