Ekstern lydkilde via AUX/USB-inngang

En ekstern lydkilde, for eksempel en iPod® eller mp3-spiller, kan kobles til lydanlegget.
P3/P4-1246-DOM-iPod, MP3, USB stick

En iPod® eller mp3-spiller med oppladbare batterier lades (når tenningen er på eller motoren er i gang) hvis apparatet er koblet til USB-kontakten.

Det er mulig å kopiere musikk fra USB1 til bilens harddisk (HDD) og så spille av derfra.

For grunnleggende informasjon om avspilling og navigering, les om hvordan systemet håndteres og menyhåndtering . Nedenfor finner du en nærmere beskrivelse.

Visse funksjoner kan kobles til FAV-knappen. Tikoblet funksjon aktiveres så med et enkelt trykk på FAV-knappen, se Favoritter.

Avspilling og navigering

En lydkilde som er koblet til USB-inngangen kan betjenes med bilens lydkontroller. En enhet som er koblet til via AUX-inngangen kan ikke betjenes via bilen.

I lydkildens normalvisning dreier du på TUNE for å komme inn i mappesystemet eller for å søke blant kategorier. Naviger i systemet ved å dreie TUNE, velge mappe med OK/MENU og gå bakover i systemet med EXIT.

Begynn avspilling av en fil med ett trykk på OK/MENU.

Når avspillingen av en fil er fullført, fortsetter avspillingen av de andre filene i den samme mappen. Mappen byttes automatisk når alle filene i mappen er spilt av.

Mediesøk

Det er mulig å søke etter musikk i enhetene dine. Søket søker gjennom USB, plate og harddisk. Les mer om søkefunksjonen.

USB-minne

Det er lettere å bruke USB-minne når du bare lagrer musikkfiler på minnet. Det tar betydelig lengre tid for systemet å lese inn lagringsmedier som inneholder annet enn kompatible musikkfiler.

Nb!

Systemet støtter flyttbare medier som følger USB 2.0 og filsystemet FAT32.

Nb!

Hvis USB-minnepinnen du bruker er av en lengre modell, anbefales det å bruke en adapterledning. Da unngår en mekanisk slitasje på USB-kontakten og minnepinnen.

Teknisk spesifikasjon

Maks. antall filer15000
Maks. antall mapper1000
Maks. antall mappenivåer8
Maks. antall spillelister100
Maks. antall poster i en spilleliste1000
UndermapperIngen grense

MP3-spiller

Mange MP3-spillere har et eget filsystem som ikke støttes av systemet. For at du skal kunne bruke en MP3-spiller på systemet må den stilles inn på USB Removable device/Mass Storage Device.

iPod®

Nb!

Systemet støtter bare avspilling av lydfiler fra iPod®.

Nb!

Kilden iPod® brukes for å starte avspilling (ikke USB).

Når iPod® benyttes som lydkilde, har bilens lyd- og mediesystem en menystruktur som ligner iPod®-spillerens egen menystruktur.

1. 1 Visse markeder.